Ваше місто
Вибрати
Безкоштовно по Україні

10 причин
купувати у нас

  • Актуальні статуси товарів
  • Ми знаємо більше за інших про товари для хобі
  • У нас кваліфіковані фахівці
  • Ми перевіряємо якість товарів
  • Витратні матеріали завжди в наявності
  • Сервісне обслуговування
  • Готові рішення для хобі
  • Програма навчання
  • Відповідальний підхід
  • Знижки для постійних клієнтів

Запчастини, тюнінг і аксесуари для радіокерованих літаків

запчастини для радіокерованих літаків У великій авіації все дуже просто: виявили несправність, відбуксирували літак в ангар , досвідчені механіки зробили ремонт. А що ж робити любителям мікро авіації і власникам моделей літальних апаратів, якщо їх крилаті друзі зазнали катастрофи або вийшли з ладу? Більшість подібних, як вам на перший погляд здається "надзвичайних", ситуацій легко вирішити за допомогою покупки запчастин для радіокерованих літаків.


Прості рішення великих трагедій


Причиною виходу з ладу вашого літального апарату може бути що завгодно: від неправильної експлуатації до помилок в управлінні. Найбільш часто неприємності підстерігають пілотів під час посадки. У кращому випадку жорстке приземлення може обернутися для вашої моделі поломкою фюзеляжу або шасі, в гіршому - виходом з ладу бортової електроніки, акумулятора або двигуна. "Підступним" джерелом проблем з літаком є акумулятор. Літак може перестати літати тільки тому, що з джерелом втрачений контакт, або батарея зносилася і вимагає заміни. У будь-якому випадку, якщо ваша модель перестала проявляти ознаки життя, відмовляється злітати або некоректно поводиться в повітрі - це не привід втрачати інтерес і фарбувати свій день в чорні фарби & hellip; Іноді досить зробити заміну двигуна, акумулятора або гвинтів, і незабаром ви знову почуєте, як шум мотора вашої моделі заглушає свист вітру.


Інтернет-магазин "Planeta Hobby" пропонує вам широкий вибір запчастин для ремонту і аксесуарів для тюнінга радіокерованої моделі. З нашою допомогою ви зможете відремонтувати зламаний фюзеляж, замінити зношений двигун і навіть знайти маленький гвинтик замість того, який з необережності втратили.


Переваги покупки запчастин для радіокерованих літаків в інтернет-магазині "Planeta Hobby":



  • великий асортимент радіокерованих танків та іншої іграшкової техніки від провідних виробників;

  • якісна продукція за вигідними цінами;

  • знижки постійним клієнтам;

  • допомога менеджерів при виборі товару;

  • можливість заміни необхідних запчастин і ремонту в майстерні магазину.


Щоб купити запчастини для літака на радіокеруванні в інтернет-магазині "Planeta Hobby", вам необхідно додати їх в "Корзину" і внесіть коротку інформацію про себе, щоб наш менеджер міг зв''язатися з вами і уточнити всі нюанси замовлення. Також ви можете відвідати один з наших фірмових магазинів в Києві і Харкові, щоб своїми очима оцінити представлений товар, проконсультуватися з менеджером і підібрати саме те, що "реанімує" вашу модель або зробить її ще краще. Звертаємо вашу увагу, що всі запчастини, деталі і аксесуари, представлені в нашому асортименті, перед відправкою покупцю проходять перевірку на відсутність несправностей і дефектів. Ви також можете купити радіокеровані літаки , планера і гелікоптери високої якості.

 
Повідомимо про розпродажі і акції.
Самі пишемо статті та складаємо огляди про ваше хобі.
Тільки потрібна і цікава інформація. Чи не частіше одного разу на тиждень
To top To top